Oefentherapie voor een gezonde houding en beweging!

We zorgen voor de juiste zorg

Wie zijn wij

Al sinds 1999 werken wij als oefentherapeuten in Raamsdonksveer, eerst beiden in loondienst. In 2003 verhuisde de praktijk van de st. Jozeflaan naar de pr. Hendrikstraat en in mei 2004 hebben wij samen de praktijk overgenomen.

Sinds april 2014 zitten we in het prachtige pand Havenrijck op de eerste verdieping, waar we een fijne oefenruimte hebben.
 

We werken met 2 therapeuten in de praktijk:

Debby Roovers-Avontuur
Mijn naam is Debby Roovers-Avontuur. In 1998 ben ik afgestudeerd als oefentherapeut Cesar. Langere tijd heb ik als all-round oefentherapeut gewerkt. Ik vind het heerlijk om de diversiteit aan mensen te kunnen helpen. Sinds een aantal jaar heb ik me gespecialiseerd in de slaapoefentherapie. Wat is  het fijn om mensen weer goed te leren slapen!! Ook duizeligheid behoort tot mijn specialisaties.  Voor massage of medical tape kunt u ook bij mij terecht.

Naast mijn werk ben ik moeder van 2 kinderen en ga ik wekelijks naar de sportschool voor een uurtje spinning en bodypump. Daarnaast heb ik zangles.

 

Janneke Jalving-van der Hoek
Mijn naam is Janneke Jalving-van der Hoek. Sinds 1988 ben ik afgestudeerd als oefentherapeut Cesar. Na jarenlang in Eindhoven te hebben gewerkt, ben ik sinds 1999 werkzaam in Raamsdonksveer. Naast dat ik all-round oefentherapeut ben, neem ik deel aan het Netwerk Chronische Pijn. Via het protocol waarmee we werken, kunnen we u  grip laten krijgen op uw eigen leven, zodat u weer de activiteiten kunt doen die u  belangrijk vindt.

Naast mijn werk ben ik moeder van 2 kinderen. Ik vind ik het heerlijk om te tuinieren,  zwem ik wekelijks en ga ik graag ieder jaar skiën.